Klinkers.

Graag maken wij U volledig vrijblijvend en gratis een prijsofferte in het materiaal van uw keuze. Bij twijfels over kleur of formaat adviseren wij U een kijkje te komen nemen in ons toonpark dat steeds toegankelijk is en waar wij U zoveel mogelijk informatie trachten te geven over de materialen.

 

De betonklinker is nog altijd de topper zowel voor opritten, tuinpaden en terrassen.

Het gamma is zeer groot zowel qua kleuren als formaten. De nieuwste trends zijn de grotere formaten en strakke vormen. De meeste betonklinkers zijn tegenwoordig voorzien van een hardere slijtlaag waardoor ze minder gevoelig zijn voor mossen en roet.

 

Wij werken samen met alle bekende merken zodat U kunt kiezen uit een zeer groot gamma. Het meest gekozen is de betonklinker die zowel voor oprit, terras als paadjes kan gebruikt worden bij alle bouwstijlen.

Het aanbod is dan ook enorm. Wij verdelen praktisch alle grote merken zoals Bleijko, Art Stone, VCR, Marlux en andere. Bij al deze firma's ligt de kwaliteit zeer hoog en is het eindproduct maatvast en kleurecht. De formaten van de klinkers worden door U gekozen uit een eindeloos gamma van vierkante of langwerpige stenen, verouderd of strak. De nieuwste trends zijn grote formaten 22/22/6 of 20/20/6 en ook de combinatie van verschillende formaten die speciale leg-patronen vormen zoals Groot Vlaams verband of Hollands verband en nog veel meer.

 

De kleurencombinaties zijn eindeloos, gaande van de klassieke basistinten grijs, geel, rood, oker, bruin, antraciet tot speciaal room, blauw/groen. Er zijn voorgesorteerde kleurmengsels zoals herfstkleur en wijnblad gevlamd of genuanceerd, de Donatello reeks met Assisi en Capri andere tinten zoals kastanjebruin, beukenbruin, mahonie bruin en lepido. Bij sommige firma's kunt U zelf naar hartenlust kleuren samenstellen. 

 

Verschillende firma's brengen tegenwoordig een klinker op de markt met een hardere slijtlaag waarin speciale kleurgranulaten verwerkt zijn. Deze zijn nog sterker en bestendiger tegen mossen, vuil en verkleuren.

Het neusje van de zalm echter is de betonklinker met een toplaag van gemalen natuursteen, verkrijgbaar in verschillende formaten en gaande tot dallen van 40/40 of 40/60 waarmee U schitterende terrassen kunt aanleggen die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. U kiest voor de gladde geslepen versie of de gestraalde tegel.

Wij trachten U zoveel mogelijk documentatie te bezorgen van alle producten om uw eindkeuze te maken.