Mediterranean Green

De pracht en kracht van de natuur : Mediterranean Green

 

Mediterranean Green is natuursteen die nog harder is dan graniet. De steen heeft een prachtige grijsgroene kleur met egale nuances zonder aders of vlekken. Deze natuursteen wordt in Europa nog niet veel gebruikt al is hij van zeer hoge kwaliteit.

 

BVBA Van Holderbeke Dirk verteld u graag meer over de voordelen en duurzaamheid van deze unieke steen.

 

Bij ons kunt U Mediterranean Green in verschillende varianten en voor allerlei toepassingen verkrijgen. 

 

Mediterranean Green Mosaic:

Deze mozaïek kasseien zijn gekapt en gezaagd en in diverse maten verkrijgbaar. Ze zijn aan beide kanten te gebruiken en/of in combinatie te gebruiken. Gebruik u de gezaagde kant dan ontstaat een volledig egaal vlak met alle charme die natuursteen te bieden heeft.

 

Mediterranean Green stone:

Getrommelde stenen in verschillende formaten en diktes met verouderde look, onderhoudsvrij en kleurvast, ook traptreden, boordstenen en plinten zijn verkrijgbaar.

 

Mediterranean Green Patinato:

Geborstelde en perfect gezaagde tegels verkrijgbaar in alle formaten. Ook traptreden, dorpels en muurplinten kunnen we op maat leveren.

 

Mediterranean Green Sandblasted:

Slipvrije tegels die perfect zijn om rond uw zwembad te plaatsen. Zwembadranden leveren we ook op maat, net als palissades, traptreden, plinten enz.

 

Mediterranean Green Life:

Gepolierde steen voor gebruik binnenhuis zoals voor de vloer, traptreden, keukenbladen, plinten, douchebak, lavabo's ....

 

Neem contact op met BVBA Van Holderbeke Dirk voor meer informatie over de unieke Mediterranean Green natuursteen !